Je gehoor is onderdeel
van wie je bent.

Als je met je ogen de wereld voor je ziet, dan zijn het je oren die je er middenin plaatsen. Ons gehoor maakt ons tot wie wij zijn. Het is zo belangrijk en zo persoonlijk, dat het voor vele mensen niet gemakkelijk is om toe te geven wanneer je gehoorverlies ervaart.

Helaas is gehoorverlies is tot op de dag van vandaag nog altijd een sociaal stigma, een soort taboe. En dat willen wij graag doorbreken. Liefst zo snel mogelijk!

Wist je dat het gemiddeld 7 jaar duurt alvorens mensen de eerste stappen zetten richting een beter gehoor. De eerste signalen van gehoorverlies zijn ook vaak niet merkbaar. Je zet de televisie wat luider, je vraagt eens wat meer om iets te herhalen, … Allemaal perfect normaal.
Bij Audika geloven we erin dat we met onze expertise en ons enthousiasme het verschil kunnen maken. Een positieve impact hebben door het bieden van hoorzorg op maat, dat is Audika’s visie.
Zorgen voor je oren is zorgen voor jezelf! Start vandaag en contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende hoortest.

Services

Naast hoortoestellen bieden wij ook universele gehoorbescherming en gehoorbescherming op maat aan. Dit kan gaan over zwemdoppen, muziekdoppen of slaapdoppen, oordoppen voor industrie, motorrijders of schietsport. Samen zoeken we naar een oplossing die het best bij jouw wensen aansluit.

Hoortoestellen

De stap naar een gehoorapparaat kan groot zijn, het aanbod overweldigend. Goed is er om je wegwijs te maken in het aanbod en je alle informatie en advies te geven over de verschillende soorten hoortoestellen, hun voordelen en hun prijs. Hoor er weer bij!