Onze winkel

Optiek Caenen in Lanaken staat garant voor professioneel en eerlijk advies, de nieuwste producten, service en garanties. Altijd tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Als Opticien-Optometrist en lid van BFO (Belgian Federation of Optometrists) en APOOB (Algemene Professionele Opticiens- en OptometristenBond) zijn wij gepassioneerd met ons vak bezig en scholen wij ons permanent bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we zeer precies te werk gaan en vinden we steeds voor iedereen een oplossing. Kom gerust eens langs!

Ben je niet in de mogelijkheid om tot bij ons te komen? Geen probleem! We leveren onze service ook graag aan huis. Bel ons om een afspraak te maken.

Meye Warrenty bij Optiek Caenen

3 Jaar garantie

3 JAAR GARANTIE op breuk & diefstal van je optische glazen*

Bij vervanging onder garantie bieden we:
A: tijdens het 1e jaar 100% tussenkomst, het 2de jaar 66% en het 3de jaar 33%.*

Laatste generatie
optische glazen.

We adviseren je steeds de meest innovatiefste glazen volgens jouw levensstijl. Wij kiezen resoluut voor innovatie en een optimaal kijkcomfort. Voor de 40-plussers bieden we multifocale glazen op maat aan met de breedste kijkzone. Scherp zicht op alle afstanden; ver, tussen en nabij.

Maatwerk dankzij
perfecte metingen

Aan de hand van verschillende metingen worden je glazen op maat geproduceerd en perfect gemonteerd. We houden rekening met je pupilafstand, oogbeweging, inclinatie van je bril, vertexafstand, kromming van je bril, hoogte van je pupillen in de bril en we adviseren het juiste type glazen volgens jouw levensstijl.

Extra dun glas

Je optische glazen worden extra dun geproduceerd dankzij maatwerk: met behulp van een geautomatiseerde 3D-scanner wordt de vorm van het montuur afgetast op basis van meer dan 10.000 verschillende meetpunten. Zo kunnen wij het glas extra dun en volledig op maat van jouw bril laten produceren. Je glazen worden vederlicht, extra dun en dus zeer mooi en comfortabel.

Optische glazen met
de nieuwste opties

Wij voorzien jouw glazen van een hardlaag tegen fijne krasjes en een water- en vetafstotende laag. Verder zijn je glazen behandeld met een meervoudige ontspiegeling tegen hinderlijke reflecties. 99% van de zijdelingse en achterliggende reflecties zijn hierdoor geneutraliseerd. Veilig en esthetisch!

Onderhoudsbeurten

Je krijgt regelmatig een gratis onderhoudsbeurt van je nieuwe bril. We controleren of je bril recht staat op je neus volgens jouw pupilafstand. Je hebt gekozen voor maatwerk, dus moet de bril steeds correct recht op de neus staan, om misvormingen van je zicht te vermijden.

Lees meer
Vooral bij multifocale glazen. Zie ook Maatwerk Dankzij Perfecte Metingen! Deze onderhoudsbeurten van je bril zijn noodzakelijk voor een optimale hygiëne (ultrasoonreiniging en indien nodig nieuwe neuspads) en om jarenlang altijd een perfect zicht te hebben.

Gewenningsgarantie

6 weken gewenningsgarantie: kan je ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen de 6 weken wennen aan multifocale glazen, dan worden die kosteloos vervangen door andere glazen van hetzelfde type.

Lees voorwaarden
*Garantie op een welbepaalde lijst van innovatieve glazen. Bij diefstal vragen wij een politieattest. Deze garantie is eenmalig gedurende de garantieperiode. Het product dat je verkrijgt onder de garantievoorwaarden is identiek (of gelijkwaardig) aan het aangekochte product. Geen garantie op krassen en/of splinters op de rand van de glazen. Elke onderhoudsbeurt word je kosteloos aangeboden en heeft een waarde van € 15,00. De onderhoudsbeurten zijn noodzakelijk opdat wij je de garantie kunnen bieden. Bij misbruik worden de garantievoorwaarden herzien. Twee jaar garantie op fabrieksfouten van de glazen en montuur.